Els Laietans al twitter!

Valls 2013

El passat diumenge, 17 de novembre, l'ACS Laietans va assistir al concurs de Valls. Després de una bona temporada sense treure a la colla mare: els Laietans, van tornar a ballar a aquest concurs, fent un 9è de 11 colles. La resta de colles van fer també molt bons resultats, els veterans un penúltim juntament amb els alevins. L'infantil va acabar el campionat, amb un últim de resultat final, cosa que no va desanimar sinó que va fer que la temporada que ve i tornin amb més força! Va ser un dia memorable, amb el que l'ACS Laietans s'acomiada de la temporada fins al març, acabant-la amb grans records i alegries, i amb ganes de començar la próxima!

Castanyada 2013

El passat dissabte 2 de novembre, l'ACS Laietans va celebrar, en família, la castanyada, al nostre lloc de reunió, oci i assaig, el Centre. Vam menjar unes quantes castanyes i uns panellets molt bons, fets pels alevins i els infantils. Vam aprofitar per fer una bona germanor i unir més llaços, dels que ja tenim, en aquesta gran família, com són els Laietans.

Girona 2013

El passat divendres 1 de novembre, l'ACS Laietans va anar al concurs de Girona. L'associació va aprofitar el bon dia i la localització per anar a fer un dinar de germanor a la casa de colònies Mas Suro, casa que acull tots els anys a l'ACS Laietans i nosaltres hi anem de molt bon grat, ja sigui per el menjar, per les instal·lacions o simplement perquè som Laietans; va ser un dia magnífic! 

Terrassa 2013

El passat diumenge, 20 d'otubre, l'ACS Laietans, va assistir al concurs de Terrassa Encara que els resultats no van ser els esperats vam gaudir igualment. Després vam anar menjar una paella per celebrar l'aniversari de 2 membres de la colla. Properament penjarem totes les fotos.

Manlleu 2013

El passat 12 d'octubre, l'ACS Laietans, va participar al concurs de Manlleu d'aquets any. L'associació, després de tota 1 temporada sortint només amb 2 colles, veterana i infantil, va treure un altre, els Menuts Laietans, una colla alevina. Va ser un gran dia ple d'emocions i alegries, gràcies a aquests menuts, que van fer un 1r en empat, de 3 colles participants. Les altres colles de l'associació també van fer bons resultats. Després del concurs, es va batejar als nous dansaires de l'associació, recuperant la tradició de batejar-los amb confeti. Ara els Menuts Laietans ja formen part de l'història dels Laietans i de Laietània i així ja formen part de l'apartat del portal web, les colles. Després totes les colles van anar a fer un dinar de germanor a casa d'una família Manlleuenca i membres de l'Associació, la família Ramírez-Abella, què com sempre els hi agraïm. Moltes gràcies família Ramírez-Abella!

Cornellà de Llobregat 2013

El passat dia 6 d'octubre l'ACS Laietans va anar al concurs de Cornellà de Lobregat. Els Petits Laietans van fer el 2n Bàsic, quedant en 4t lloc, i els Sempre Laietans en 2n lloc de 2 colles lliures participant. Van fer bona feina i ara a continuar treballant!

Sitges 2013

El passat 29 de setembre l'ACS Laietans, va anar al concurs de Sitges d'enguany. Era el primer Bàsic d'Honor dels Petits Laietans, i ho van fer molt bé! Els veterans, com sempre, van deixar el llistó ben alt. Els petits van fer un 4t de 4 colles, però no els hi va sorgir cap problema. I els Sempre Laietans van fer un 4t de 8 colles participants. Després els infantils van ser remullats com si fos el primer concurs què fan, sent així degut a que va ser el primer concurs del Bàsic què feien.

La Catedral 2013

El passat 29 de setembre, l'ACS Laietans va anar al concurs de La Catedral BCN, concurs que ens agafa a la nostre ciutat i al nostre barri. Els Petits Laietans van fer un 3r de 4 colles participants com a lliures, i els Sempre Laietans van fer un 8è de 11 colles participants. Molt bé colla a continuar així!

Lloret de Mar 2013

El passat dia 15 de setembre, l'ACS Laietans va anar al concurs de Lloret de Mar. L'associació aprofitant el bon clima de la localitat i l'ambient, va arribar pel matí i van fer un dinar de germanor per, encara més lligar-nos els uns amb els altres. A l'hora del campionat els Petits Laietans, van fer un primer d'una colla que hi havia com a lliure, i els Sempre Laietans van fer un 3r. També va haver-hi el debut d'una nova dansaire a la colla veterana. Molt bé colla!

Tornada de les vacances!

L'ACS Laietans ja torna a ser aquí! Després d'un molt merescut descans l'Associació va reprendre els assajos el passat divendres i dissabte, a la mateixa hora de sempre. La novetat d'ara seran els assajos de divendres que realitzaran els Petits Laietans, per preparar el Bàsic d'Honor, amb nous dansaires i les mateixes ganes en que ho vàren deixar. 

Céret 2013

Ja teniu penjades una tanda de fotos (de les centenars que n' hi ha) del concurs de Céret d' enguany. Aviat més fotos i també els vídeos del galop. També volem remarcar la victòria dels Petits Laietans quedant 1rs en les sardanes de lluïment davant de 4 colles de la seva mateixa categoria! Moltes Felicitas Petits, ara a descansar per reprendre al setembre la temporada, amb el Bàsic d'Honor Infantil.

Mini-Vacances fins a Ceret

Us informem que l'ACS Laietans fa unes mini-vacances de concursos fins a Céret (Frana) últimç concurs abans d'agafar vacances d'estiu. Encara que l'Associació estigui de vacances seguim assajant pel galop d'aquell mateix concurs i per les sardanes. Des de l'associació volem desitjar unes bones vacances a tothom i un bon estiu! 

Durant tot el mes de juny, hem estat fent, com tots els anys, el curset de sardanes al Mercat de Sta Caterina, per ensenyar a ballar sardanes a tot aquell que no en sàpiga, i finalent ha arribat el final del curset. Aquí us deixem una mostra de lo bé que en saben ballar. Si voleu venir a veure el seu debut en aquest món, podeu venir el dia 29 de juny, a les 11:30 a l'exhibició de la Festa Major del Casc Antic, de l'Associació de Colles Sardanistes Laietans, amb música en directe, a càrrec de la Cobla Popular.

Per celebrar el Dia Universal de la Sardana, l' Associació de Colles Sardanistes Laietans va fer, el passat diumenge 16 de juny, una exhibició a la Plaça Bonanova. Aquí us deixem un parell de videos grabats pel Casal Gent Gran Can Fàbregas. Al la pàgina del facebook del mateix casal podreu veure algunes fotos de l' acte. En breu penjarem les nostres pròpies fotos.

Curset de Sardanes a Sta Caterina (22-06-13)

Exhibició a la Plaça de la Bonanova